Ketik::keliK

salam nisfu sya'aban 2

cam si**.. wa bengkek.. pasal wa tak bley tido balek.. lepas kelas ditunde2.. wa xlarat nak tunggu lame.. si**.. wa da la xcukop tido.. semalam wa tido kejap jer.. tak caye tanye bro hiro.. wa borak tak ingat dunie.. wa maw wat assignment nih, kemalasan wa da serbu wa awal2.. bese la en.. wa memang pemes di kalangan malas2 ni.. wa malas jer maw kerek sama lu orang.. lu orang pasti jeles kan pasal lu tak pemes macam wa.. wa yaken itu.. wa tak boleh cakap wa tak suke dorang walaupun ati wa meronta2 terseksa jiwe merana.. nanti dorang nanges2 kat kepale lutut wa.. wa malas la nanti semua orang tengok.. wa malu woo...


haha.. pagi ni wa gelak besar..ade 2 sebab..

1) PUASE
semalam kemain wa kater nak pose arini.. nak bangun pukul 5 la.. siap ajak pakwe wa and member2 pose skali.. piirrraahh!! sekali member wa kejot pukol 6:43 da.. wa dengan muke poyo.. bleh sambong kuak lentang atas katil.. tibe2 wa tak sedap ati pasal subuh da nak abes.. bile wa dengar pintu bilek dibukak, tandenye member wa baru lepas amek wuduk, wa cepat2 bangun dengan muke poyozz, belek2 enset yang takde mesej tuw, tekan2 macam balas mesej.. memang poyozz.. pastu wa gegas2 keluar amek wuduk.. abes semayang, wa tanye die,

"lu puase tak?"..
"puase"..
"abes lu sahur tak?"..
"tak pon"..

sanntteekk.... wa dah "yes..yes.." dalam ati pasal ade member saing.. hakhak.. same2 la kitorang nanti menahan siren dari perot yang kruuk..krrukk.. hahaha



2) UBAT "LELAKI"
wa ade sorang kawan baek ni.. wa bagi name...emm.. M.. wa da anggap die macam abang wa.. die ni budak sarjana (kawan wa sume educated la..tapi ngan sume pon wa kawan baek jek sebena)..study kat IPTA plg kewl lak tuw.. same tempat dengan ex wa yang paling pandai, paling skema ((dolu2 lar)) dan paling lame dalam sejarah kapel wa.. pasal wa kapel dengan die tak pernah pon date.. baek kan wa.. hahaha.. ok, sambong pasal M ni.. wa ade cakap2 dengan die pagi tadi.. die tunjuk jari die luke.. wa tanye

"ape kes"..
"kene pisaw cukor"..
"lu ganazz sangat bercukor sampai luke2"..(wa xde lu wa dgn dy..sopan2 ika-abg jek)

die kate satu perkataan ni,

"gelap"..

wa da pecah perot gelak.. mule la wa buat kepale bangang ni.. wa tanye satu soalan

"di mane kah"..

teros same2 gelak sampai nak mati..

"kat bilik air laa.. takde lampu"..

wa bukan ape.. pasal wa teringat masa mule2 kenal die.. die penah cakap.. sebelum tido.. die ade aktiviti wajeb.. wa gatal2 pakse die bagi wa taw ape la yang wajib sangat.. wa bajet die nak sembahyang witir ke ape.. die bagi wa link.. ohh.. mesti ade doa2 baek ni.. pasal die budak jurusan keagamaan kan.. sekali keluar pasal ubat "besarkan" lelaki punye.. wa lupe ape jenama.. kalaw ingat da lame wa rekemen kat pakwe wa.. terkezut jugak wa dibuatnye kalah muke badak sumbu menahan kentot.. ayat die time tu..

"persediaan sebelum kawen..nanti bini lari pulak"..

dalam ati wa..

"lu da cukop baek ade ilmu agame tinggi.. wa dah bleh berkenan.. mak bapak wa pasti tak tolak lu.. malah bentang kapet kelabu bagi lu masok umah wa.. wa yaken itu.. tapi seyes beb.. wa tak berkenan besar2.. selamat lu bukan pakwe wa"..(panjang betol kate ati wa)

bile wa ungkit balek ape wa piker lepas die kate gelap tu.. die da tutop muke malu.. hahaha.. naseb baek wa bff die.. kalaw tak, wa rase itu kali terakhir wa nampak muke die depan mate wa..


neway, wa seronok pagi ni gelak sampai pipi da macam tweety pasal saket gelak banyak.. walawpon ati wa bengkek pasal kelas academic report writing ala2 kelas methodology batal and wa tak boleh tido.. eh.. wa lupe la.. wa tengah basoh baju tadi.. rase2 mesin tu dah berabad berenti kot.. wa bukan malas nak basuh tangan ni.. tadi wa kene sabon siket je pon dah kering mengelupas.. wa blah dolu.. perot wa dah keluar siren pulak.. cam si**.. awal pagi lagi kot.. naseb baek kelas wa satu jam je pukul 12 nanti.. lepas tu wa bantai tido la .. ape lagi.. tahan lapa weh.. ok2.. wa blah maw sidai baju.. chow bebeh..

4 lembage komen. JOIN?:

selamat berbuke...hehe.


mace bro.. wa xmkn dageng.. wa mkn sotong arini.. bantu banteras manusia2 sotong di jalanan...


haha,,bgus..langgar dr belakang soton2 tue..guna superbike lu.


alamak.. superbike?? minibike pon xde, ape kes?? mmg.. nyampah sotong2 ni.. kacaw pakwe org.. cam shyall..


Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN