Ketik::keliK

salam nisfu sya'aban 3

pergh.. saket.. wa baru amek baju dari mesin.. wa sampai jer kat sane, baju wa due baldi penoh hamper melimpah (menunjukkan kerajinan wa membasoh.. kuikui..) wa angkat separoh mati, naseb baek wa ade lagi separoh kudrat.. wa gune sampai abes.. sampai kat balkoni wa, ade air ape entah bertakong.. wa suspek itu air langit semalam agaknye.. seryes, wa da bajet saanteekk bagi lepas, jangan kene air tu pasal wa pakai selipar dalam bilik.. entah ape malang naseb tamaw senyum kat wa, wa boleh pijak air tuw.. mak aih.. ape lagi, jatoh ar.. naseb wa sempat tahan pakai kepale lutut.. kalau tak, kepala wa sama lutut da same level agaknye.. perit.. saket.. pedih woo... huh.. naseb lantai simen.. kalaw retak wa boleh salahkan contractor yang bikin ini tempat.. pasal simen dalam bilek ni semua retak merekah macam kemaraw.. kalaw tile, da lame kantoi wa jadi durian ranum jatoh kat situ tadi.. adeh.. seryes perit lagi pale lutot wa.. sape ade ubat?

p/s: wa sedang malu besar.. bedak wa pakai da tebal seinci.. sebab wa budak safety.. hal kecik wa takleh handle.. bile wa masok off shore plant ke.. loji penapisan ke.. maw terbakar nanti.. abes wa kene saman dengan petronas..

ok.. wa maw lepak fb kejap.. chow bebeh..
6 lembage komen. JOIN?:

saket bro.. wa jln tempang pegi buke td.. hohoho


sakit tang mana? meh nak urut..ehhe


alah.. pale lutot maw urot ker? makan flying-kick...susa t bro...


hehe...dak kecik ne..xpe la..jnji sihat sejahtera..hee


mace bro... being there 4 me.. ahaks.. :D


Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN