Ketik::keliK

madah awal dari wa...

Bait Indah
Wa da bape bulan entah puase blogging ni... tibe satu tahap.. wa malas nak bukak blog lame.. pasal bile da ramai sangat tahu blog tu.. wa tak sedap ar kan nak makan ketupat banyak2 kat situ.. nak pailing feeling dalam2 kat situ lagi la tak best.. so, wa amek keputusan, wa tuka wa punye bahase, tuka wa punye stail, dan yang paling best wa tuka wa punyer blog.. haa...care tak? hehe... wa open minded.. lu sempoi, wa sempoi.. lu keras, wa mantap.. lu lembot, wa lentok.. sume wa masok.. haha.. neway.. wa ni bukan laki, wa pompan sejati bro.. lu jangan ingat dah wa gune wa-lu, wa ni budak jahat.. tak... pemikiran negatip ni kene buang jaoh2 bro.. honestly (omputeh wa cakap sama lu) wa ni budak educated.. wa tengah amek ijazah sarjana muda kat satu tempat dekat dengan highway kat Pahang (lu piker la sendirik kat mane haaa). Wa ade family, wa ade pakwe, wa ade bff, wa ade kawan biase.. ade due mate, due telinga, sume cukup lengkap.. wa tak maw banyak cakap la.. kire bile u all follow blog ni.. lu taw la wa caner.. cume wa nak ingatkan dari awal la kan.. lu bile masok dalam sangkar burong wa ni, tolong bace ape tajok same description tu ok.. wa tak suke bile wa luah ade maw kutok2 blakang sama wa.. kalaw lu orang maw kutok wa, maki wa, buat kat komen.. wa sure balas ape wa boleh.. wa orang melayu.. ade batas lagi.. so, dun worry.. u give poisons, i give honey.. chow bebeh..
0 lembage komen. JOIN?:
Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN