Ketik::keliK

ape wa study dis sem

wa lupe bagitau lu.. wa ni budak OSH.

"OSH tu ape?" "Menatang mende OSH ni?" "Ape keje sok da kua?"

Chillax la bro.. wa dah bese sangat dengan soklan2 ni.. Kalaw lu orang nak taw amende OSH ni, google sendiri la ek.. wa tak larat nak layan soklan2 dari kanak2 rebina ni..

wa pening dengan subject dis sem.. rase aseng giler kalah alien.. wa macam tak penah denga jek name2 subjek ni.. adoii.. atleast wa belom menghadapi statistic (bakal golek2 kepale mase tahun 3 nanti)..

okeh.. sini wa show off wa punye jadual.. jadual cam free jek en..




tapi wa salute la pada diri wa.. sebab tetap menggagahkan diri macam The Undertaker bangun awal pagi untuk siap2 pegi ke kelas dengan keadaan kolej kediaman yang bapak punye jaoh ni der.. wa kene seberang highway tu.. wa ingat wa da cukop jaoh.. sekali member UiTM wa bagitaw

"Ngoii.. lu punye hostel lagi dekat dari wa ni.. wa kalaw lambat datang kuliah pasal naek bas and jam, wa memang harap bas tu accident pasal wa nak mintak MC." (wa adjust sket pasal die xpakai wa lu sama wa)

cam si** kan ayat die.. accident betol tak ke hilang sorang mujahid Islam.. sek bek die mamat (tak cukop hensem untuk dimartabatkan jejaka) kalaw minah, wa memang suggest lu tolak awal2 untuk jadi bini (ceh..mcm wa baek jer..)

balek pada topik asal (wa memang suke melalot..soli lollipop haa..) ni list subject wa..


bab palapes tu.. wa akan story kemudian.. sebab sekarang wa still bawah pemilihan dan sedang ade prob sama director pusat kokurikulum wa.. macam sengal je wa rase sekarang bile terpiker kan lelaki yang sem lepas wa mintak budget untuk kelab kokurikulum silat wa.. bodo2 wa mintak tak dapat tambah budget.. lagi kitorang kasi kat Universetail ni RM4K hadiah dari Timbalan Pengarah JKKN Pahang.. sekali lagi wa rase cam si**.. kalaw la duet tu kasi kat wa.. wa dah dapat moto sebijik.. chow bebeh..


p/s: wa maw moto sebijik. LC kalaw bole. sape maw bg?
0 lembage komen. JOIN?:
Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN