Ketik::keliK

kenduri

waa..penat gile kt pegi kenduri.. walaupon cume beberapa kilometer je jaohnye (Taman Tas je pon).. disebabkan naek motor, terasa sakit belakang wa ni.. ni kenduri kat rumah best friend wa mase form5 dulu.. dia baru balik dari moscow hujung bulan lepas.. so, ade la kenduri sikit2..

wa tabik spring sama die.. da la pandai.. cantik.. solehah.. tulen.. pakej lengkap pilihan jejaka la.. wa yaken itu.. tapi seryes.. wa sekarang suda maw blank da ni.. akibat dari tak tido semalam.. mase tengah kenduri tadi memang wa da pusing2 kepala macam kipas helikopter je rasanye.. wa xcakap sape2 la.. wa punye niat datang situ bukan untuk makan (walaupun wa memang kuat makan) tapi wa memang niat nak jumpe member wa (Rosdiana nama die) sebab dah 2tahun tak jumpe..

wa pegi dengan sorang ex-school mate wa yang kitorang panggil Kolget.. wa memang takde moto.. so terpaksa la tumpang dia semata2 nak jumpa rosdiana tu.. wa ucap terime kaseh banyak2 pada Rosdiana atas makanan yang sedap2 dan Kolget itu kerana bagi wa naek motor baru die.. Wa suke naek moto dengan budak2 rempit ni.. pasal jiwe rempit wa belom hilang lagi.. walaupun bf wa selalu bising kalaw wa bawak moto.. wa akan curi2 bawak jugak.. hahaha..

okeh.. wa da tak dapat nak tahan nafsu ni.. makin membuak2 pulak.. oh tolong.. bawa wa ke katil sekarang.. wa dah tak tahan.. nafsu tu makin buas.. wa tak larat nak tanggung.. adoii.. tolong.. wa ngantok giler beb.. wa nak blah ni.. nanti laen kali wa citer ape lauk kat kenduri ni ok.. chow bebeh..
0 lembage komen. JOIN?:
Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN