Ketik::keliK

penat woo

huu.. penat wa buat keje MIS ni.. wa dah malas sebenarnye.. pasal semua tak ikot ape wa dah plan saaannteekk punye.. wa ingat nak buat pasal data system kat Shell pasal wa memang minat sama Shell ni.. Bile wa maw bukak website pasal Shell, block pulak.. aiysh.. sengal betol lar.. wa malas nak piker panjang.. wa amek syarikat negara sendiri.. apa lagi kalau bukan PETRONAS.. haa.. wa bangga jugak sama PETRONAS ni.. pasal bapak wa penah keje same sub-con PETRONAS.. dan kerana pekerjaan bapak wa time tu la wa pilih masok course ni, OSH.. wa trimas banyak2 sama bapak wa.. pasal dah la bagi wa duet belanje mase wa kat matrix dulu.. lagi bile wa bosan2, wa call die ajak makan same2 kat matrix, tak pernah bapak wa tolak.. wa bukan ape.. bile bapak wa join makan sekali, wa boleh save duet wa untuk topup enset wa pasal bapak wa akan bayar makan tu.. kan budak pandai.. mane boleh mintak duet aje kejenye.. sekali sekala wa kene la pusing2 siket.. tapi bapak wa dah lame kenal wa.. kan wa anak die.. so.. bapak wa akan bagi wa duet jugak walaupun wa tak mintak.. pasal die taw, wa cume akan mintak bile duet dalam poket wa tinggal 3ringget ke bawah + duet dalam bank wa dah limit minimum tak boleh keluar.. haha.. gile pokai kan wa.. aduii..

ok.. wa ade janji kat post lepas wa maw kasi taw ape lauk wa makan kat kenduri semalam kan? rosdiana punye rumah buat kenduri doa selamat macam ade orang nak bertunang wa cakap lu.. wa ingat balek ea susun atur lauk tu..
  • nasi putih
  • masak lemak ikan masin
  • ayam goreng
  • rendang daging
  • ikan kembung goreng
  • ulam2
  • pulut kuning
  • sambal belacan
  • agar2
  • pulut putih
  • santan durian
wa tak ingat pulak yang lain2.. adoii.. wa baru teringat same keje gile itu kolget buat.. wa tak pernah dan memang takkan pernah dapat tengok orang laen makan pulut kuning sama sambal belacan. adoii.. budak tu memang gile. die kate sedap tapi rase lemak pulut kuning tu da kurang la pulak.. bia la die.. wa memang tak boleh masok sambal belacan ni. nanti wa kene minum air bergelen2 sampai terkencing2. balik dari kenduri tu, wa ingat nak cari fax. wa da plan da nak ajak si kolget singgah kat mane2 cybercafe pasal ade kakak kat inna shoppe kate kat cafe area Jaya Gading tu memang ade buat fax. Wa seryes maw hantar kertas sekeping ni. Wa tak boleh tunggu lame. Da seminggu pak cik sebelah rumah wa tunggu wa punye IC tu. Wa memang pemes kan.. pasal tu la salinan IC wa pon tak boleh tinggal kat rumah.. nanti dorang gune name wa untuk program bukan2.. wa malas la nak pegi dengar ceramah ape semua.. selalu bapak wa punye keje la masokkan wa daftar sane sini.. bile wa cuti jer, plan wa die da penohkan.. haha.. terancang betol macam jadual pelancongan..
rain by dryicon

sekali time wa nak balik tu.. dah nak hujan.. si kolget ni pon bawak da macam pelesit.. wa malas la nak kate kat die singgah mane2 pasal wa pon tak maw maen ujan.. nanti wa saket takde sape pon nak bawak wa jumpe doktor kat UKP tu.. wa pon malas nak jumpe die pasal bile cakap dengan die, wa kene speaking.. bile wa speaking, wa cakap dengan die.. wa malas nak tunjok wa terer sangat speaking ni.. aduhh.. ok la.. wa da nak pegi kelas ni.. pukul 8 ade kelas.. chow bebeh..
0 lembage komen. JOIN?:
Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN