Ketik::keliK

wa maw rehat...

wa xingat bile wa update ini belog.. wa penat betol minggu ni.. macam2 benda berlaku, wa tak sempat nak story kat lu orang.. nak bagi penerangan pon wa malas.. nak tunjok gambar tak boleh, pasal wa takde ketik-ketik untok kasi lu orang tengok wayang mati wa.. tapi, wa ade satu perasaan maw kasi taw pada member2 baek wa, Arlin sama Hajar, asek tukar2 template 24hours.. wa suke bile mereka suka.. wa piker, kalaw lu orang maw taw ape yang berlaku kat keliling wa, lu bole masok kat page wa tapi klik pada link kat atas page wa tu.. ade link pada Arlin sama Hajar.. Lu bole taw sume bende.. walaupon ade yang wa tak follow mereka.. tapi kebanyakan kami abes mase bersama.. wa malas nak update 10x mende same macam kat belog mereka..

di bawah ni, ade sedikit catatan wa tyme wa lepak sama mereka. amat, lu tolong baca kat mereka-mereka yang pemalas ni.


tarikh: wa tak hengat..
mase
: ni wa ade catat : 11:25 am

lokasi kejadian
: bilik Arlin sama Hajar..
mangsa terlibat : Arlin.. Hajar.. Wa..

wa bosan giler.. kelas MIS takde ((Yippeee..tade kuiz)).. wa lepak bilik alin same jaja sementara tunggu kelas akan datang.. tapi wa bengkek.. seryes, wa nyesal gitaw pasal template2 ni sama dorang.. wa aja 1, dorang wat 10 ((advance....)). Asek tuka2 template dari tadi.. wa bosan pasal lappy wa kat kk4.. wa tade pe nak maen.. "Alaa..laptop aq hang..!" tu je wa dengar dari alin.. kejap2 die nyanyi wa ta paham sebutir pon.. naseb baek ade ritma.. kalaw tak wa tataw die berzanji ke ape.. yang hajar asek tuka2.. surf2.. browse2.. template same ape2 ntah lagi.. wa? telangkop lingkop tido la.. hahaha..

arini.. wa sorang2 je.. pasal due2 da balek rumah semalam.. waa... rindu same mereka.. wa igt mase kat rumah akak wa ade tegur.. "Pesal aq tengok pics korang2 ni aq rase geli eh.. da macam les.." si** betol.. bukan les la.. wa ade kasi satu statement pada hajar.. "saya sayang awak.. tapi saya bukan les.." haa.. sayang macam kawan baek, adek bradek.. wa sayang mereka2 semua.. nak kate kitorg amek gambar pelok2, xde.. manje2 ade.. tapi wa rase wa dengan akak wa lagi banyak pelok ape.. hohoho...
chow bebeh..
0 lembage komen. JOIN?:
Related Posts with Thumbnails

Freyja Silver

Freyja Silver Blog Designs

Pembunuh::bersirI

Dapatkan approval wa dulu, baru lu orang jadi siput sedut. Jangan suke suki. Powered by Blogger.

Halimunan::beraksI

Kata::kitA


Jangan::tekaN

My photo
Secret Garden, Tepi Highway, Malaysia
Luahan hati wa. Sukati ar wa nak cakap pe. Korang pe hak de atas wa? Bapak wa pon tak bising, lu orang senyap ar..

Toink::toinK

KerepekaN